Merilin Monro

Datum rođenja : 1.jun 1926 u 09:30 (= 09:30 AM )

Los Anđeles, SAD 

 

 

          

 

 

 

Merlin Monro je rodjena 1.06.1926.god. u Los Angelesu SAD u 9 i 30 h. Njen horoskopski znak je Blizanac, a podznak je u znaku Lava. Podznak je ono sto drugi vide, nase ponasanje i telo, a u njenom slucaju je vidljiva zelja za laskanjem i priznanjem javnosti. Sunce se nalazi u kuci karijere, pa je samim tim jasno otkuda je ima toliko u javnosti. U prvoj kuci natalne karte se nalazi planeta Neptun koja simbolizuje glumce,  mastu, san, javu, glamur, ali i probleme u postyavljanju razlika izmedju sna i jave. Saturn u 4 kuci – roditeljskom domu ukazuje na izvesna ogranicenja u roditeljskom domu i na nesigurnost koja proizilazi iz njega. Planete Mars i Uran su u kuci seksipila, ali i smrti. Mars deluje iznenada, bas kao i Uran, a njena smrt je takva bila. Vladaoc 8 kuce – seksa i smrti je u 1 kuci, sto je znak seksipila, ali i potrebe da svetu i drugima pokazete sta to vi osecate vezano za seks i smrt…  Izazovni aspekti Neptuna sa Marsom u 8 kuci ukazuju na seksualnu privalcnost i harizmatiku, ali i razmetanje pred svetom i drugima… Mnogi ljudi sa ovim polozajem puno govore o smrti, a mnogi uzimaju stvar u svoje ruke kada je ona u pitanju. Smrt je nije plasila, ali je zaokupljala.

 

Polozaj Meseca kroz 7 kucu partnerskih odnosa, doneo je uspeh kod javnosti, ali u isto vreme je naznacio promenljivost ovog polja. Znak Vodolije na vrhu 7 kuce tezio je neobicnom i originalnom partnerstvu, a nikako necemu sto je vezano za vecinu. Vladaoc Uran se nalazi u kuci seksa i smrti, pa je samim tim naznacen znacaj seksa u tim vezama, ali i podrska partnera. Planeta Mesec dolazi iz 12 kuce – tajnih ljubavi, a planeta Jupiter iz 5 kuce – romanticnih veza, znaci tajne i romanticne veze su je skupo kostale.  Sa vladaocem 12 kuce – onoga cega krijemo i cega se plasimo u 7 kuci – njene ljubavi nikako nisu mogle ostati tajne.

 

Saturn, Neptun i Jupiter cine fiksni T kvadrat. Sredisni deo ovog kvadrata je planeta Saturn, koja pokazuje na njene korene kao problematicne u ovoj konfiguraciji.